Kom je spelen?

Wie?

Weet jij tegen wie je praat? Ken je je publiek? Met deze gratis persona templates kom je dichterbij je doelgroep te staan. We hebben ook een variant gemaakt voor B2B. Download ze hier rechts.

Heb je hulp nodig met het invullen of wil je een sessie waarin we met jouw organisatie op zoek gaan naar jullie persona’s en hun customer journey? Kijk dan eens of onze “Ken je Helden” werksessie iets voor je is.

Vast?

Vast? Soms is het lastig om je dagelijkse gang van zaken los te laten en los van de dingen die je weet te denken.
Met onze DISRUPTUS sessies kom je gegarandeerd in een creatieve mindset. Ongeacht of je jezelf creatief vindt of niet.
Vanaf 2 uur (inleiding, uitleg, spel en uitkomsten delen).

Prijs: 99 euro per sessie.
Aantal personen: minimaal 2, maximaal 6

 

LEGO?

Ja zeg, ik ga toch niet met LEGO spelen! LEGO SERIOUS PLAY is een gefaciliteerde methode voor onder meer strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, planvorming en innovatie. De kracht van LEGO SERIOUS PLAY is dat iedereen (niemand uitgezonderd) met behulp van de LEGO-steentjes in staat is om zijn kennis en mening in te brengen in een overleg. Het is niet alleen een speelse, maar ook een bewezen en zeer effectieve methode! Meer weten? Stuur ons een mail met je vraag.

Sprintje?

Wil je echt de diepte ingaan en een werkend prototype ontwikkelen, dan is de 5-day design sprint methode van Google misschien iets voor jou. In deze vijf daagse sessie, maak je je even helemaal los van de dagelijkse praktijk en ga je met je team je dromen realiseren. Je kunt dit zelf uitvoeren met de resources van de design sprint kit, maar je kunt ook ons vragen het te faciliteren in aanwezigheid van een ervaren trainer en interaction designer.